NOVOSTI

NOVOSTI

 

FESTIVAL MLADIH U POLJSKOJ

Objavljeno: 18.09.2023.

Na blagdan BDM Kraljice, 22. dana u mjesecu kolovozu, u 22 sata započelo je putovanje mladih iz Hrvatske u Poljsku, u trajanju od 22 sata. Naporno, ali radosno putovanje! Razlog putovanja je Festival mladih koji se održao od 23.do 28. 8. 2023. u gradićima Jozefow i Otwock, koji se nalaze u predgrađu Varšave.

Saznajte više...

HODOČAŠĆE U IVANOVCE – 16. KOLOVOZA 2023.

Objavljeno: 31.08.2023.

Vrijeme je jako vruće i put malo duži, ali radosni jer idemo u posjet našoj Majci i Kraljici. Prolazi još jedan topli ljetni dan i polako se približava i rujan u kojem će biti veliko slavlje u zajedništvu cijele HŠO kod nas u Slavoniji. Vidljivi su i završni radovi postaja križnog puta.

Saznajte više...

SVETKOVINA VELIKE GOSPE U SVETIŠTU IVANOVCI

Objavljeno: 19.08.2023.

Lokalna zajednica iz Bizovca ove godine prvi je put organizirano hodočastila u Svetište u Ivanovce. Svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije toga dana radosno i svečano se slavila u našem Svetištu.

Saznajte više...

HODOČAŠĆE U IVANOVCE, 15.08.2023.

Objavljeno: 16.08.2023.

Ove godine, kao i prošle, imali smo čast i priliku za Veliku Gospu hodočastiti našoj MTD iz Josipovca u Ivanovce. S obzirom na veliku želju i volju naše djece (Domagoj 10 g. i Gabrijela 11 g.) da ove godine pješače s nama, morali smo poprilično skratiti i prilagoditi rutu kojom smo hodali prošle godine.

Saznajte više...

U SVETIŠTU MAJKE NOVOGA SAVEZA U IVANOVCIMA

Objavljeno: 28.06.2023.

Đakovčani se jako raduju posjetu našem Svetištu, uglavnom smo redoviti mjesečni hodočasnici od kako ga imamo. Nije uvijek lako sve napraviti i u većem broju doći, ali oni koji odlaze s ovoga mjesta jako su sretni, radosni i mirnog srca. Uvijek žalimo što Đakovo nije malo bliže Ivanovcima.

Saznajte više...

SVIBANJSKO HODOČAŠĆE LIGE ŽENA I MAJKI U SVETIŠTE MAJKE NOVOG SAVEZA U IVANOVCIMA

Objavljeno: 05.06.2023.

Žene i majke iz istočne Hrvatske hodočastile Majci Triput Divnoj u Svetište u Ivanovcima 13. svibnja, uoči Majčinog dana. Stizale su žene i majke iz raznih mjesta Slavonije, a također i iz Bosne (Tolisa). Dvije žene iz Sopja (Podravina) posebno su radosno hodočastile u Svetište jer su došle radi sklapanja Saveza ljubavi sa MTD.

Saznajte više...

U NAŠEM SVETIŠTU U IVANOVCIMA – 18. siječnja 2023.

Objavljeno: 20.01.2023.

Započela je još jedna godina, ne znamo što nam donosi i kakva će biti, ali vjera u Božju providnost i zagovor naše nebeske Majke daje snagu i pogled pun nade.

Saznajte više...

PRIPRAVITE PUT GOSPODINU

Objavljeno: 30.11.2022.

Promatrajući sliku započetih radova za stazu Križnog puta s izrovanom zemljom iza našega Svetišta u Ivanovcima, došla mi je misao Glasa u pustinji – sv. Ivana Krstitelja: „Pripravite put Gospodinu, poravnite mu staze“ (usp. Sveto Pismo) jer Gospodin dolazi. Bog sprema nešto veliko.

Saznajte više...

Hodočašće konkatedralnih zborova u Schönstattsko svetište

Objavljeno: 28.11.2022.

Pred blagdan sv. Ceclije, u subotu, 19. studenoga, sedamdesetak članova zborova konkatedralne Župe sv. Petra i Pavla u Osijeku hodočastili su u Schönstattsko svetište Majke Triput Divne u Ivanovce koje se nalazi na području Župe Snježne Gospe u Harkanovcima.

Saznajte više...

PROSLAVA OSNUTKA POKRETA U SVETIŠTU U IVANOVCIMA

Objavljeno: 25.10.2022.

108 godina od kako postoji i živi naš pokret. Slavili smo danas (15.10.) Dan osnutka. Davno je to bilo kada je sve počelo. Pater Christoph je danas govorio i u svojoj propovijedi i nagovoru, kako je prvo bilo 18. 10. 1914.

Saznajte više...