Hodočašće Hrvata iz Hrvatske i Švicarske u Schönstatt od 19.-23.6.2019. – Peti dio: 22.6.2019.

Hodočašće Hrvata iz Hrvatske i Švicarske u Schönstatt od 19.-23.6.2019. – Peti dio: 22.6.2019.

 

Vrhunac našeg boravka bila je nedjelja 23. lipnja i tijelovska Misa s veličanstvenom procesijom, što nam je samo potvrdilo da smo tih nekoliko dana bili uronjeni u neki drugi svijet, gdje i trava i cvijeće drugačije mirišu i sve odiše onim divnim nebeskim mirom.

Nakon svečane sv. Mise sudjelovali smo u procesiji noseći svoju i međunarodne zastave te moleći Zdravomariju na hrvatskom jeziku!

Tko ne bi bio osupnut tolikom ljepotom izvanrednih prizora cvjetnih tepiha

koji su se prostirali putem kojim je svećenik (naš p. Christoph), nosio Presveti Oltarski Sakrament?!

Još dugo ćemo u svom srcu sa zahvalnošću prebirati ove darovane nam svete trenutke u kojima smo milošću Božjom bili uronjeni!

I svemu lijepome na ovoj zemlji dođe kraj pa tako i našem boravku na ovom svetom schönstattskom tlu! Srca prepuna hvale, divota i blagoslova naše Triput Divne Majke i našega utemeljitelja krenuli smo kao djeca nasićena i smirena u majčinu krili na dugi put prema domovini, ali s obnovljenim snagama za život koji nas čeka u našoj svagdanjici i za nove bojeve za Krista i našu Kraljicu.

Prvi dio izvješća možete pročitati ovdje.

Drugi dio izvješća možete pročitati ovdje.

Treći dio izvješća možete pročitati ovdje.

Četvrti dio izvješća možete pročitati ovdje.

Lidija Molnar

Aktualno i važno

Pogledajte važne datume i događaje. Prinesite svoj doprinos i potrebe našoj Majci. Preuzmite važne objave i poticaje. Neka i u vaš dom dođe Gospina slika.