Večera uz svijeće za bračne parove

Večera uz svijeće za bračne parove

 

Ove godine se ovo događanje „Večera uz svijeće“ održava već po četvrti put. U restoranu „Fortuna“ u Maloj Subotici 8. veljače 2020. godine 23 para su se odazvala na poziv. U radosnom, svečanom, zanosnom, mirnom, romantičnom, nadahnujućem ozračju, uz puno humora.

     Slaviti pustolovinu braka

Ponuda Schönstatskog pokreta za obitelji –
za svjesno ponovno otkrivanje života u dvoje u braku.

               Slavite iznova svoju ljubav i vezu!
               Uzmite si vremena jedno za drugo!

To je smisao ovoga događaja.
Prije svakoga slijeda, predjela, juhe, glavnoga jela i deserta, nude se poticaji koji bračne parove potiču da za vrijeme jela povedu razgovor o tome.
Stol za dvoje, lijepa mirna glazba i sjaj svijeća, svečano prostrt stol, sve u svemu, dakle, lijepa i pozitivna atmosfera pomaže parovima da spontano porazgovaraju o onome što su čuli.

Tema je ove godine:

U magnetskom polju naše ljubavi

“Večer uz svijeće je za nas nešto lijepo. To je večer u  kojoj smo sami nas dvoje. Poticaji nas još vise približavaju jedno drugom. Drago nam je da smo bili jedan dio malog magnetiča koji naraste u XXL. Hvala Vam!”

“Od srca hvala s. Ramoni i njezinim suradnicima organizatorima na predivno osmišljenom programu. Bilo je poučno, poticajno i začinjeno sa puno ljubavi, humora i materijala za razmišljanje. Uvijek iznova i nakon mnogo zajedničkih godina otkriješ nešto novo, pogotovo su naši mlađi parovi imali priliku dobiti puno poruka i pouka koje im mogu biti vodilje i pomoč u zajedničkom životu. Želim svima da njihovo magnetno polje ljubavi bude povezano sa Božjom ljubavi pod okriljem plašta naše MTD. Bila je to jedna krasna večer u dobrom društvu divnih ljudi i naše Majčice.”

Aktualno i važno

Pogledajte važne datume i događaje. Prinesite svoj doprinos i potrebe našoj Majci. Preuzmite važne objave i poticaje. Neka i u vaš dom dođe Gospina slika.