„Ta otkuda meni da mi dođe majka Gospodina mojega?“ – tiskana je nova knjiga sa svjedočanstvima o djelovanju Hodočasničke Gospe

„Ta otkuda meni da mi dođe majka Gospodina mojega?“ – tiskana je nova knjiga sa svjedočanstvima o djelovanju Hodočasničke Gospe

 

S radošću smo zajedno proslavili 20 godina djelovanja Gospe Hodočasnice u Hrvatskoj. Prva milosna slika Gospe Hodočasnice došla je u Hrvatsku točno prije 20 godina. Nju je donio naš pater Christoph. Od tada pa sve do dan danas, Gospa Hodočasnica boravi i djeluje u mnogim obiteljima, na mnogim mjestima.

Svojim dolaskom u naše kuće, domove, donosi svoj mir, blagoslov, svoje milosti.Ona nama pomaže u liječenju naših rana. Ona nas povezuje sa svojim Sinom i s Bogom Ocem. Ona pomiri i opet povezuje narušene odnose. Ona dolazi kao odgojiteljica i kao Majka.

Hvala našoj Gospi Hodočasnici za njezino djelovanje u Hrvatskoj, ali i za njezino djelovanje u cijelom svijetu!

Ovim putem želimo Vas informirati kako je naša knjiga koja nosi naslov „Ta otkuda meni da mi dođe majka Gospodina mojega?“ tiskana i da je u prodaji!

Ova knjiga je naše zajedničko djelo kojim smo zahvalili našoj dragoj Gospi Hodočasnici za njezin boravak i djelovanje tijekom 20 godina u našoj domovini.

Knjiga se sastoji od dva dijela. Prvi dio odnosi se na uvod, pojašnjenje i upute o tome što je Akcija Hodočasničke Gospe, odakle dolazi ova milosna slika i kako možete započeti Akciju Hodočasničke Gospe.

Drugi dio knjige sadrži VAŠA svjedočanstva koja smo skupljali kroz ovo vrijeme i koje smo sada objavili u ovoj knjizi.

Knjigu možete pokloniti i svećenicima, laicima, svima kojima želite da Majka Božja dolazi i u njihovu kuću.

Knjigu možete nabaviti u Maloj Subotici kod gđe.Vere Mikac (098/9727-185, 040/631-190) ili za Slavoniju kod gđe. Mire Erceg (091 / 72 96 376, 031 / 814 228).

Neka ova knjiga bude doista naša iskrena HVALA Majci Mariji, a svima koji će ju čitati na spas i blagoslov!

Vaš tim AHG i pater Christoph

Aktualno i važno

Prinesite svoj doprinos i potrebe našoj Majci. Preuzmite važne objave i poticaje. Pogledajte važne datume i događaje.