Susret svećenika simpatizera HŠO

Susret svećenika simpatizera HŠO

 

Susret svećenika simpatizera HŠO i onih koji žele malo više upoznati karizmu i duh Schönstatta bit će u župi Harkanovci – Gospa Snježna, ulica školska 1, 31227 Zelčin. Susret će biti 01. travnja 2019.(ponedjeljak), a domaćin će biti župnik vlč. Josip Martinović. Okupljanje će biti oko 09.30 sati.

U 10.20 sati – izlaganje prigodno imat će mladi svećenik, župnik u Lovasu – Sv. Mihael arkanđeo vlč. Marin Putilin. Nakon toga svi nazočni mogu se uključiti u diskusiju. Molio bih i druge kolege misnike da dođu na ovaj susret koji će Vas možda oduševiti za specifičnu pobožnost prema Majci Triput divnoj, Kraljici i Pobjednici Schönstatta. Hrvatska schönstattska liga svećenika osovina je svih liga, a ima ih više, od nje ovise i sve druge lige u ovome karizmatičnom pokretu. U 11.00 sati – sveta misa koju će predslaviti vlč. Ivan Ravlić, župnik u Tesliću u BiH. poslije toga bio bih ručak i zajedničko druženje. A mogli bih svi zajedno na kraju otići i u nedavno posvećeno svetište  Gospe schönstattske u Ivanovcima, župe Harkanovci.

Radujem se Vašem dolasku, a bilo bi mi drago da radi boljeg organiziranja i planiranja najavite svoj dolazak na e-mail: crkvazabljak@hotmail.com ili na mob.: 00387 63 284-636. Još jednom rado Vas očekujemo, sretan put i bratski pozdrav u Kristu želi Vam.

Ivan Ravlić, župnik u Tesliću u BiH,

i predvoditelj HŠL svećenika

Aktualno i važno

Prinesite svoj doprinos i potrebe našoj Majci. Preuzmite važne objave i poticaje. Pogledajte važne datume i događaje.