BESKRAJNA LJUBAV PREMA MARIJI!

BESKRAJNA LJUBAV PREMA MARIJI!

 

Uz svakodnevni molitveni susret s Marijom u Svetištu, ljubav prema Njoj se iskazuje i u radosnom služenju u vremenitim potrebama Svetišta.

Dana 13. srpnja 2021. godine, iako je temperatura zraka sezala preko 35°C, vjerni Marijini¨štovatelji iz Gunje, na čelu s Ivicom Filipović (dugogodišnji član HŠO), dali su svoj nemjerljiv radni doprinos u dovršenju uređenja vanjskog prostora ispred kapelice na bazi kaleža, simbola našeg Svetišta MTD u Ivanovcima. U Svetište su došli već u ranim jutarnjim satima, unatoč udaljenosti većoj od 140 km. Spremnost za pomoć i iskrena ljubav prema Majčici nisu onemogućene velikom udaljenosti, niti ekstremnim temperaturama u Slavoniji. Hvala im od srca za učinjeno!

Hvala i svim marljivim rukama koje su dosad na bilo koji način dale svoj radni doprinos oko uređenja Svetišta (sadnja cvijeća i održavanje, košnja trave, čišćenje prostora…), kako bi se našoj Kraljici izgradilo prijestolje koje i zaslužuje. Svi vaši radni doprinosi, koji su bez naknade, itekako su dobro došli. Financijskih sredstava nikada nije dovoljno za završetak planiranih objekata ovog Svetišta.

S obzirom na potrebe za radnim doprinosima, kojih još ima podosta, ohrabrite se upisati svojim radom u Marijino srce prema primjeru naših članova iz Gunje.

A.S.

Aktualno i važno

Prinesite svoj doprinos i potrebe našoj Majci. Preuzmite važne objave i poticaje. Pogledajte važne datume i događaje.