ŽIVOT OKO SVETIŠTA U MALOJ SUBOTICI – TRENUTAK U MIRU

ŽIVOT OKO SVETIŠTA U MALOJ SUBOTICI – TRENUTAK U MIRU

 

U nedjelju, 01.10.2023. u 09:00 sati započeo je naš molitveni susret pod nazivom „Trenutak u miru“. Tokom dana, od 09:00, bila je ponuđena molitva i susret sa Euharistijskim Isusom i sa našom Majčicom. Cijeli dan su dolazili hodočasnici u grupi i pojedinci da iskoriste priliku boravka u našoj oazi mira i blagoslova.

U hodočasničkom domu bila je ponuda domaćih kolača i kave i prilika za međusobno druženje. Svaki iskorišteni trenutak kojeg smo taj dan poklonili Isusu i Mariji zasigurno će biti blagoslovljen i plodonosan!

Sveta Misa je bila u 18:00 koju je vodio mons. Antun Perčić, generalni vikar Varaždinske biskupije. U nagovoru smo slušali o upozorenju koje nam je u prvom čitanju dao sv. Pavao koji govori da je Isus pravi i jedini Pravednik, Put (Isus Krist) je jedini pravi put koji nas vodi u nebo. Uz pomoć Majke Nebeske možemo postati pravi graditelji i radnici u Božjem vinogradu. Isus i nas treba: i mi imamo važnu ulogu i djelu spasenja ovoga svijeta.

Poslije smo imali zajedničko druženje u našem hodočasničkom domu gdje nam se pridružio i mons. Perčić.

Hvala njemu za riječi ohrabrenja i poticaje, hvala s. Ramoni što je i ove godine organizirala ovaj molitveni trenutak u miru, hvala Petri i Eduardu koji su bili naši pravi domaćini i poslužitelji i hvala svim suradnicima koji su na bilo koji način sudjelovali da ovaj dan bude tako blagoslovljen i lijep!

Suradnici svetišta Kraljice Srca