ŽIVOT OKO SVETIŠTA U MALOJ SUBOTICI – Radna akcija

ŽIVOT OKO SVETIŠTA U MALOJ SUBOTICI – Radna akcija

 

U danima 12. i 13. lipnja ove godine organizirali smo radnu akciju na našem Svetištu. Kako se radna akcija trebala održati u mjesecu ožujku, a zbog situacije sa korona virusom to nije bilo moguće, jedva smo dočekali popuštanje mjera i prikladno vrijeme da se ponovno nađemo na našem Svetištu i svi zajedno radimo za naše Svetište, za našu Mariju, za naše hodočasnike.

Okupljanje je počelo molitvom u našem Svetištu. Nakon molitve, okrjepe pecivom i kavom, formirale su se grupe koje su se rasporedile po terenu našega Svetišta. Jedna grupa je uređivala gornji kat našeg hodočasničkog doma, druga grupa donji dio, vani se uređivalo okoliš, cvijeće, čemprese, čistili su se prozori hodočasničkog doma itd.

Jedna članica sa svojim kćerkama pripremila je fini ručak za cijelu vrijednu radnu ekipu. Radu na Svetištu priključile su se naše članice iz Goričana, Belice, Male Subotice, Držimurca, Čakovca i okolice.

Hvala svima koji sudjeluju na ovakvim radnim akcijama. Vjerujemo da će Marija svaku osobu koja doprinosi našem Svetištu na bilo koji način, nagraditi svojim milostima i svojom ljubavlju.

Ivana Mikac Dodlek