SVETKOVINA VELIKE GOSPE U SVETIŠTU IVANOVCI

SVETKOVINA VELIKE GOSPE U SVETIŠTU IVANOVCI

 

Lokalna zajednica iz Bizovca ove godine prvi je put organizirano hodočastila u Svetište u Ivanovce. Svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije toga dana radosno i svečano se slavila u našem Svetištu.

Slavila se Velika Gospa, Marija koja je dušom i tijelom uznesena u Božju slavu. Prva sveta misa bila je u 8 sati na koju su pristizali hodočasnici koji su se odvažili u ranim jutarnjim satima pješačiti u molitvi i pjesmi našoj Majci u Svetište.

Ništa nije bilo teško toga jutra prikazati kao žrtvu u zajedništvu s ostalim hodočasnicima koji su organizirano došli, a svih skupa oko stotinjak.

Zajedno s Isusovom Majkom u snažnoj vjeri slavili su Boga i toga dana njemu posvetili svoje vrijeme. Odlučili su poput Marije činiti ono što je i ona činila te poput nje trudili se služiti kako je i ona služila uz pomoć Božje milosti. Svetu misu predslavio je vlč. Marin Knežević.

Također pročitajte članak (klikni na link):

Tim za informiranje

Aktualno i važno

Pogledajte važne datume i događaje. Prinesite svoj doprinos i potrebe našoj Majci. Preuzmite važne objave i poticaje. Neka i u vaš dom dođe Gospina slika.