Duhovne vježbe za sve članove – subota, 7.1. i nedjelja, 8.1.2023. u Maloj Subotici

Duhovne vježbe za sve članove – subota, 7.1. i nedjelja, 8.1.2023. u Maloj Subotici

 

Dragi članovi Hrvatske schönstattske obitelji!

Pozivam sve naše odgovorne i sve naše članove, osobito iz Međimurja i iz zapadne regije Hrvatske, na cjelodnevne duhovne vježbe u subotu i u nedjelju 7. i 8. siječnja 2023. u Malu Suboticu. Tamo imamo dvoranu koju možemo zagrijati, tamo je naše Svetište i naša Majka i Kraljica srca. Tamo je nebeski Otac – sada u simbolu Boga Oca!

Program duhovnih vježbi (i u subotu i u nedjelju):
10 sati: početak u dvorani Hodočasničkog doma (molim-budite točni!). Prvo i drugo predavanje.
12.15 sati: ručak iz torbe
13.30 sati: krunica u Svetištu (ponuda!)
14 sati: nastavak programa u dvorani: treće predavanje do 14.45 sati.
15 sati: klanjanje u dvorani.
16.00 sati: sveta misa u dvorani.
Završetak oko 17.20 sati

Ne možemo Vam ponuditi smještaj (noćenje) u Maloj Subotici. Prilika za ispovijed će biti minimalna, stoga molimo da se ispovijedite u Vašim župama.

Ručak je iz torbe. Nudi se čaj i kava… Zagrepčani će organizirati prijevoz autobusom kao na danima hodočašća. To vrijedi i za subotu i za nedjelju.

Cijena: Jedan dan (subota ili nedjelja): 6 eura. Cijeli vikend: 10 eura. (Doprinos je za naše troškove dvorane i Svetišta – kao što su grijanje, struja, voda itd.)

Tema: Jedno srce u Ocu (VI). Program obuhvaća 6 predavanja. 

Želimo se u zajedništvu usmjeriti prema našim plemenitim ciljevima. Želimo početi ovu godinu 2023. u zajedničkoj molitvi i liturgiji, u zajedničkom slušanju Božjih planova mudrosti i ljubavi za nas i za HŠO!

Pozovite i druge! Dobro došli!

Vaš pater Christoph

Aktualno i važno

Pogledajte važne datume i događaje. Prinesite svoj doprinos i potrebe našoj Majci. Preuzmite važne objave i poticaje. Neka i u vaš dom dođe Gospina slika.