Događaji koji nas povezuju

Događaji koji nas povezuju

 

Dana 22. kolovoza 2020. godine, kada je u našem Svetištu Kraljice srca u Maloj Subotici obilježavana 11. godišnjica posvete, članovi Schönstattskog pokreta iz Valpova (vjerujemo i svi ostali članovi) duhovno su bili povezani s našom Majčicom i svim prisutnima na obilježavanju ovog velikog jubileja. Epidemiološke okolnosti nam nisu dopuštale hodočastiti u Malu Suboticu jer je većina članova u tzv. rizičnoj skupini.

Svaki događaj vezan za našu Kraljicu posebno nas raduje, međusobno združuje i potiče na još prisniji odnos s njom i nas međusobno. Radost i zajedništvo se posebno pokazala 22. kolovoza 2020. kada smo u duhu, molitvom i pjesmom, očekivali paterov blagoslov slika Gospe Hodočasnice. U nekim od obitelji, u kojima je toga dana boravila naša Kraljica, okupilo se više članova HŠO, kako bi povezani mrežom ljubavi, primili u svoja srca djelić duhovne atmosfere iz Male Subotice i našoj Majčici u vrijeme duhovnog blagoslova činili društvo (slika u prilogu govori više od riječi). Tako su u obitelji gospođe Verice, duhovnom blagoslovu u 15.30 prisustvovale, uz njenog supruga, gospođa Branka, gospođa Danijela i gospođa Katica.

Povratne informacije i iz drugih krugova također su pozitivne. U jednoj od obitelji gospodin je našu Majčicu za vrijeme duhovnog blagoslova držao prislonjenu na svoje grudi.

Uistinu dojmljivo! I onako kako naša Kraljica zaslužuje.

Katica Pavlić, Valpovo

Aktualno i važno

Pogledajte važne datume i događaje. Prinesite svoj doprinos i potrebe našoj Majci. Preuzmite važne objave i poticaje. Neka i u vaš dom dođe Gospina slika.