Život s Marijom

Život s Marijom

 

Htjela bih posvjedočiti o sklapanju 2. stupnja Saveza ljubavi s Majkom Triput Divnom.

Kod samog prisjećanja na to sklapanje, srce mi se razveseli. Mogu reći da je to zaista nešto posebno,duboko i jako potrebno.
Od prvog sklapanja Saveza ljubavi prošlo je 13 godina. Tada me Marija uzela pod svoje okrilje i, kao vjerna Majka, NIKADA nije odustajala od mene, kolikogod bih ja odlutala.

04 Mar 2004 --- White Flower near Christian Cross --- Image by © Royalty-Free/Corbis

Nakon sklapanja 2. stupnja Saveza ljubavi, u sebi sam se osjećala potpuno i cjelovito i sve je u meni bilo na svome mjestu. Najviše me se dojmilo to što sam sada potpuno Marijina i sve moje je Njezino, a Njezino moje. Ta spoznaja me najviše dirnula.

Taj dan, nakon sklapanja Saveza ljubavi, u našem domu ljubav se mogla živo osjetiti u zraku. Djeca su to najdublje doživjela jer su ona duhovno najosjetljivija. Bili su to blagoslovljeni trenuci.

Kako vrijeme prolazi, i taj zanos polako blijedi, ali ostaje Marijina ljubav i vjernost koja NIKADA ne prestaje. Iz saveza ljubavi se ŽIVI SVAKI DAN I SVAKI TRENUTAK.

Mariji je potreban moj mali, ali vjerni i odlučni DA svemu što dođe i najvjernije obavljanje svakodnevnih obaveza. Taj mali DA se uklopi u Marijin DA, NEKA BUDE i sve što nije dobro, rastopi se i gubi na snazi pred veličinom Božje ljubavi i providnosti.
Upisani smo u Isusovo i Marijino Srce i to ne može ništa izbrisati. Budimo Njihova slika u ovome svijetu, zahvala i trajni i neprekidni DA.
Majko, uči nas ljubavi – primati i davati ljubav!
„…U nama Ti prolazi našim vremenima,
učini ih, Majko, za Krista spremnima.“

Ana

Povratak

Aktualno i važno