U ŠKOLI OCA KENTENICHA

U ŠKOLI OCA KENTENICHA

Poticaji

 
 

Majka Božja nam progovara kroz Povelju osnutka (1. dio)

Objavljeno: 12.09.2017.

Mjesec za mjesecom hodočastili smo ovamo da bismo obnovili Savez ljubavi sa našom Triput Divnom Majkom i Kraljicom Schönstattskom i vraćali kući, bogato obdareni. Odlazili bismo tako kući u praktični, svakodnevni život da tamo živimo u Duhu Božjem kao što je od vječnosti bilo i određeno za nas.

više

 

Dopustiti da Povelja osnutka na novi način postane stvarnost (4. dio)

Objavljeno: 02.08.2017.

Dopustite li da sada na vas djeluje „Himmelwärts (Prema nebu)“, uvidjet ćete koliko se često upućuje na to da se mi, kao cjelokupna obitelj, češće nađemo u duhu u Svetištu! U Svetištu – (tako) na primjer glasi jutarnja molitva – u Svetištu smo zajedno.

više

 

Dopustiti da Povelja osnutka na novi način postane stvarnost (3. dio)

Objavljeno: 28.06.2017.

Vidite, zbog toga: Na početku Povelje osnutka nalazi se također misao: Što bi bilo kada bi Majku Božju što pokrenulo da ovdje podigne svoje prijestolje, da ovdje stanuje, da ovdje dijeli svoje blago i da čini čuda milosti.

više

 

Dopustiti da Povelja osnutka na novi način postane stvarnost (2. dio)

Objavljeno: 30.05.2017.

U školi oca Kentenicha … učimo i poučavamo. Otac Kentenich – Čitanje 21. 10. 1963. Dopustiti da Povelja osnutka na novi način postane stvarnost (2. dio)

više

 

Da Povelja osnutka na nov način postane stvarnost (1. dio)

Objavljeno: 28.04.2017.

Novo utemeljenje Schönstatta, što to znači? Dopustiti da Povelja osnutka na nov način postane stvarnost! Ovdje morate provjeriti znate li još sve te stvari: Koliko Povelju osnutka poznajemo? Prvu Povelju osnutka, Drugu povelju osnutka. Bilo bi, naravno, dobro, jer stvarno iznova osnivamo, započeti s Prvom poveljom osnutka. Tu su sada dva konkretna pitanja koja nas […]

više

Aktualno i važno