PRISTUP POKRETU U HRVATSKOJ

PRISTUP POKRETU U HRVATSKOJ

 

Kako sudjelovati u našem schönstattskom pokretu?

Javite se lokalnom voditelju ili voditeljima naših grana i projekata. Njihove podatke ćete naći na stranici s kontaktima. Vi ste dobro došli u našu sredinu, u jednu od naših grupa i na naše sastanke. U dogovoru s našim odgovornima možete – ako želite – surađivati u našim raznim aktivnostima.

Budući da je u našem pokretu „SAMOSTALNOST“ napisana velikim slovima, dobro je znati se sam pomaknuti, pitati i zanimati se. Onome koji traži, dat će se odgovor…

Može Vama biti zanimljivo nešto više pročitati o utemeljitelju ocu Josephu Kentenichu, o Savezu ljubavi s Majkom Triput Divnom ili o Akciji hodočasničke Gospe i o Kućnom svetištu. Takve knjige i knjižice možete naručiti (vidi „literatura“).

Možete se kao pojedinac i vježbati u schönstattskoj duhovnosti: urediti Kućno svetište, vježbati se u samoodgoju i apostolatu u svojoj sredini, živjeti s Marijom u svakidašnjici, tražiti Božju volju i tragove Božje providnosti…

Neka se Majka Triput Divna proslavi i u Vašem domu i u Vašoj obitelji, u Vašem poslu i u Vašoj župi, a prije svega u Vašem srcu!

Vrlo srdačno Vas pozdravlja i blagoslivlje +
Vaš pater Christoph
duhovnik schönstattskog pokreta u Hrvatskoj

Aktualno i važno