Obnova Akcije Hodočasničke Gospe

Obnova Akcije Hodočasničke Gospe

 

2018. slavlje je 20. Obljetnice Akcije Hodočasničke Gospe. Naime, u srpnju 1998. Godine otvoren je prvi krug u Slavonskom Brodu.

Proslava 20. obljetnice Akcije Hodočasničke Gospe bit će 15.09.2018. u Ivanovcima, na posveti Drugog schönstattskog Svetišta u Hrvatskoj!

Zato 2018. NEĆE biti proslava Hodočasničke Gospe po biskupijama, nego samo jedna centralna proslava u Ivanovcima. SVI STE POZVANI!

Za tu obljetnicu djelovanja i boravka Gospe Hodočasnice u Hrvatskoj želimo obnoviti sve naše krugove!

Kao prilog u Pismu Saveza bit će obrazac «Prijava» ili preuzmite ovdje: 

Molimo da se opet svi postojeći krugovi revidiraju i svaki krug ispuni taj obrazac (kontaktna osoba).

Novu evidenciju za svaki krug ljubazno molimo poslati ili donijeti najkasnije do 15.09.2018. u Ivanovce. Ako možete prije, još bolje. Najljepša hvala na tome!

Važno je da prijave budu točno ispunjene i da se na prijavi obavezno upiše i broj slike.

Krugovi koji se gase, neka ne predaju drugim osobama slike Gospe Hodočasnice da bi se formirao novi krug, već se te slike MORAJU vratiti najprije u Malu Suboticu! Novi krugovi smiju se otvarati tek kada osobe odgovorne za Akciju Hodočasničke Gospe iz Male Subotice budu informirane o tome! Hvala od srca na razumijevanju i suradnji!

Ako imate bilo kakva pitanja, kontaktirajte gospođu Ivanu Mikac Dodlek:
098 907 85 73, iza 16:00 sati. Hvala!

Zahvaljujemo svim kontaktnim osobama, voditeljima krugova na svim poslovima, zalaganjima za rast i razvoj ovog projekta – hvala Vam što doprinosite da naša Akcija Hodočasničke Gospe živi! Neka nas vodi u tome naša Majka i Kraljica srca!

U ime tima Akcije Hodočasničke Gospe
Ivana Mikac Dodlek